X

    Næsepiercing

    151 stilarter fundet

    Næsepiercing smykke

    Er en af verdens ældste piercinger, den kan faktisk dateres helt tilbage til de gamle indianer stammer. I vores del af verden, vandt den for alvor indpas sidst i 80'erne. En Næsepiercing kan både være den traditionelle piercing i næsefløjen, men også septum piercing, earl piercing osv.

    En piercing i næsefløjen virker harmløs, men kan faktisk tage lang lidt om at hele. Dette skyldes, at den er placeret i bruskvæv, som er kendt for langsommelig heling og mange infektioner. Det skyldes især, at brusk ikke har en blodforsyning i sig selv, men ernærer sig fra blodet i huden, som løber ovenpå brusken. Jo større blodgennemstrømning der er, i det område hvor piercingen laves, des hurtigere heler den. Af samme grund, heler piercinger som tungepiercing og læbepiercing væsentligt hurtigere, end næsepiercingen gør.

    Husk derfor:

    - at få lavet den professionelt hos en dygtig piercer, og undgå for alt i verden, at få den skudt i med en ørepistol.

    Hvordan laves en piercing i næsen?

    En korrekt piercing udføres bedst af en proffesionel piercer. Piercingen udføres korrekt ved, at pierceren i samråd med kunden, bestemmer hvor næsesmykket skal placeres. Derefter desinficeres området på næsen, og en prik sættes, for at indikere den endelige placering. Til en næsepiercing, bruges en 16 G nål til udførelse, dernæst isættes det pågældende næsesmykke. Om der vælges en næsering, næsestav eller næseskrue, er op til kunden selv. Efter at næsesmykket er isat, masserer pierceren området omkring smykket med stearile vatpinde, for at få brusken ned på plads - på den måde forsøges der, at undgå irrirtationsbuler og et for stort ar omkring piercingsmykket.

    Typer af næsesmykker

    Din piercing kan pyntes med mange forskellige typer af smykke designs, fx. næseskrue, næsestift, Næsering eller endda labret. Til en septum piercing vil mange vælge at bruge en hestesko eller en kuglering, men andre typer af smykker, kan også sagtens anvendes. Fx. kan du vælge at anvende endeløs ring, segment ring, buet stav eller lige stav.

    Du kan godt vælge at stretche din piercing, men du skal huske at gå meget forsigtigt frem, da næsens bruskvæv er meget sart. Hvis du stretcher for hurtigt, kan du risikere, at der dannes arvæv omkring piercingen.

    Du skal som oftest anvende en næseskrue der er 0,8 eller 1,0 mm i trådtykkelse - længden på smykket er standard længde. Du kan også bruge en næsestift, men vær opmærksom på, at dette smykke kun egner sig til en færdighelet piercing.

    Piercing i Næsefløjen 

    En piercing i næsefløjen er placeret på den ydre kant af næseboret i stedet for i midten af næseborene som ved en traditionel næsepiercing. Der er ingen fast regel for, hvilken side af næsen man skal få en piercing i, og det er op til den enkelte person at beslutte, hvilken side der passer bedst til dem.

    Mulige problemer med din piercing i næsen 

    Piercingen kan godt være lang tid om at hele og det er vigtigt, at du lader start smykket sidde i, indtil piercingen er færdig med at hele. Et for hurtigt skift kan ofte resultere i øget irritation og deraf ardannelse. Vi anbefaler, at der anvendes materialer som fx. titanium, kirurgisk stål eller PTFE, så længe at din piercing stadig heler. Når din piercing er færdig helet kan du vruge stort set alle materialer, men pas på med titaniums- og guldbelagte produkter, hvis du lider af nikkelallergi.

    Er du i tvivl om noget vedrørende din piercing, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere information.