X

    Dermal piercing

    4 stilarter fundet

    Filter by:

    HVAD ER EN DERMAL-PIERCING?

    En Dermal-piercing er tænkt som et lettere alternativ til Surface-piercinger. Ideen med en Dermal-piercing er, at den ikke lægger pres på omgivelserne. Samtidig følger den kroppens bevægelser for på den måde at give et mere sikkert og længerevarende alternativ til surface piercinger. En Dermal-piercing kan stort set laves på ethvert område af kroppen.

    Find din næste Dermal-piercing her på siden.

    HVORDAN LAVES EN DERMAL ANCHOR-PIERCING?

    En dermal anchor-piercing laves med en plade, som indsættes under huden med en nål på ca. 12 gauge (2 mm). Selve proceduren er ikke farlig eller mere kirurgisk, end en almindelig piercing er. Men den adskiller sig alligevel på den måde, at den ikke bare kan tages ud, som en almindelig piercing kan det. Det er vigtigt, at den laves i den rette dybde, så den sidder optimalt ind mod huden. På den måde kan du undgå, at smykket sidder fast i tøj osv. 

    Indgrebet kan også laves med en såkaldt biopsipen, som traditionelt set anvendes til at tage prøver af muskelvæv på hospitalet. Denne metode er dog ulovlig i Danmark, da det anses for et kirurgisk indgreb at lave dem med biopsipen i stedet for nål. Vores erfaring er også, at du får den pæneste Dermal-piercing med en nål, og det er tilmed den måde, der er mest skånsom for huden.

    ER DERMAL-PIERCINGER ULOVLIGE?

    Dermal-piercinger har desværre haft et dårligt ry og har også været beskyldt for at være ulovlige. De var faktisk også kortvarigt ulovlige tilbage i 2008, men kort efter at Sundhedsstyrelsen fik fremlagt proceduren for, hvordan de laves, blev de igen lovlige. Det skal dog siges, at det stadigvæk er ulovligt at lave dem med biopsipen, da denne betragtes som et kirurgisk instrument, der er forbeholdt læger. 

    KAN DU SELV SKIFTE SMYKKE I DIN DERMAL-PIERCING?

    Det kan være svært selv at skifte stenen i din Dermal-piercing, men det kan godt lade sig gøre. Kunsten er at holde disken, der sidder under huden, i spænd, samtidig med at du løsner topkuglen. Denne procedure kan besværliggøres af, at der nogle gange sidder kropsvæske osv. fast i gevindet. Det kan godt medføre, at kuglen sidder ekstra godt fast. Har du udfordringer med at skifte din Dermal anchor-piercing, anbefaler vi, at du rådfører dig med din piercer. 

    HVILKE SMYKKER SKAL JEG BRUGE TIL MIN DERMAL-PIERCING?

    Hos Piercingfabrikken bruger vi kun 14 gauge (1,6 mm) gevindsmykker, og det er også tilfældet i stort set alle andre piercingstudier. Alle de smykker, du finder her på siden, passer til din Dermal-piercing. Bemærk, at der kan være forskel på, hvor stor stenen er, og at du som oftest bør vælge små sten i ca. 2-3 mm til ansigtet.

    Du kan finde et smykke til din Dermal-piercing med bl.a. sten, opal eller en farvet kugle, som giver forskellige fede udtryk. Alle vores smykker er lavet af kvalitetsmaterialer godkendt til piercinger – og så får du dem tilmed til markedets skarpeste priser.

    Har du spørgsmål til vores Dermal-piercinger, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi ser frem til at hjælpe dig!